Itt böngészel most: everybodyballet.hu » Gyógytorna » Vaszkuláris indukciófluxus

Vaszkuláris indukciófluxus

A Vasindux – Vaszkuláris Indukciófluxus – a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia elvén működik. A Vasindux újdonsága, hogy egyesíti az indukciófluxus (PEMF) eljárást az alternatív medicinából is ismert, biorezonanciás eljárásokkal. A készülék közérzetre kifejtett hatása vélhetőleg éppen ezen, komplex eljárás alkalmazására vezethető vissza.
A készülék fejlesztése során a beállítások és frekvenciák kiválasztásának folyamata a fent említett alternatív terápiás eljárások elvi hátterén alapult.

A készülék hatékonyságát már számtalan esetben teszteltük, melyből egy bemutató példát ismeretterjesztő jelleggel mutatunk be alább.
Az alanyon három eszközzel (Thermografia, MeriDim, Sötét látóteres mikroszkóp) végeztünk mérést, majd 20 percet használta a Vasindux készüléket, ezután a méréseket megismételtük, azonos helyen, azonos mérőeszközökkel.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a tünetek minden esetben valamilyen kóros elváltozást jeleznek! Az orvos által javasolt kezelés megtartásával, a fennálló betegség és a hozzá kapcsolódó tüneteket figyelembe véve, közérzetjavítás céljából alkalmazható a Vasindux.

Vaszkuláris indukciófluxus terápia

10 alkalmas bérlet 40.000 Ft